Paritanssikurssi aikuisille

Paritanssikurssi jonka voit aloittaa mikä viikko tahansa. Kurssille ei tarvitse varata paikkaa eikä ilmoittautua etukäteen.

 

Käy joustavasti silloin kun pääset!

 120€/ hlö tai 220€/pari  sis. 10 harjoitusta

Kokeilukerta 15€/hlö

 

 

Taso 1 alkeet Ma klo 18 ja/tai ke klo 19  

Taso 2 alkeis-jatko Ma klo 19 ja/tai ke klo 18 

Taso 3, erillinen jatkokurssi maanantaisin klo 20, hinta 60€/5 harjoitusta/hlö

(Lattarikurssi 17.1 alkaen ke klo 19.30-20.30)

Tullessasi oman parisi kanssa ei tunnille tarvitse varata paikkaa, maksu ja ilmoittautuminen tapahtuu paikan päällä ennen tunnin alkua. Yksityistunteja saatavilla muina aikoina, ks nettiajanvaraus. Jos tulet ilman omaa paria, laita tekstaria 0503038800 paritasapainon vuoksi.

Joulutauko kursseissa  6.12.2023-10.1.2024

 

 

 

 

Ympäri vuoden pyörivä joustava paritanssikurssi perustansseista. Sinun ei tarvitse osata ennen kurssille saapumista. Voit itse päättää milloin tulet ja käydä hyvinkin epäsäännöllisesti. Etukäteen ei tarvitse ilmoittautua, aina mahtuu mukaan. 10 kerran kurssikortti on voimassa 7 kuukautta ostopäivästä. Maksu tapahtuu kortilla, käteisellä, liikuntaseteleillä/liikunta-appillä tai lahjakortilla kun ensimmäistä kertaa saavut aloittamaan kurssia. Meillä käy kaikki liikuntaedut maksuna. Etukäteen ei siis tarvitse mitenkään varustautua, vaatetuksena normaalit vaatteet ja puhtaat sukat. OPPIMISTAKUU!

·         Valssi

·         Foksi (yleistanssi)

·         Tango

·         Fusku/rock

·         Hidas valssi

·         Rumba

Taso 1 tarkoittaa aloittaessasi kurssin ensimmäiset 4-5 harjoitusta. Lähdemme liikkeelle ihan nollasta ja opettelemme rauhassa tärkeimpiä paritansseja, valssia ja foksia. Kun siirryt tasoon 2, saat käydä samana iltana kertaamassa tasoa 1 ilman erillistä maksua.

Tasolle 2 siirrytään kun ensimmäinen taso tuntuu olevan hallussa, yleensä siirtyminen tapahtuu kerroilla 5-6. Tässä kohtaa opettajasi voi auttaa, jos et ole varma kumpi ryhmä on sinulle paras. Molemmat tasot kuuluvat kurssiin.

Kun tulet oman parisi kanssa, tanssit koko kurssin vain oman parisi kanssa. Jos tulet ilman omaa paria, soita tai laita tekstari etukäteen.

Tanssikurssille tullessa sinun ei tarvitse osata etukäteen tanssia, vaan opetamme ihan kaiken tarvitsemasi. Olet aina samantasoisten kanssa samassa ryhmässä, joten epäonnistumisia ei tarvitse pelätä. Tunneilla on rento ja hauska tunnelma, tanssinopettelun lisäksi se on ihmisten vapaa-aikaa ja panostamme teidän viihtyvyyteen. Tervetuloa rohkeasti mukaan!