Paritanssikurssi aikuisille

Kurssin voit aloittaa mikä viikko tahansa. Jos ryhmät tulee täyteen, pyrimme järjestämään lisäryhmiä että kaikki halukkaat pääsevät tanssimaan. Kursseilla ei ole parinvaihtoa. Jos sinulla ei ole omaa paria, ota yhteyttä ja katsotaan löytyisikö meiltä sinulle pari! Ilmoittautuminen tekstarilla 050-303 88 00

Korona aikana kaikkiin lahjakortteihin ja kurssikortteihin tulee automaattisesti pidemmät voimassaoloajat.

Käy joustavasti silloin kun pääset!

 

200€/pari tai 110€/hlö vähintään 10 harjoitusta.

Kysy lisää Clara B. 050-303 8800 tanssikoulu@tanssikoulublomqvist.fi

Taso 1 maanantaisin klo 18-19

Taso 2 maanantaisin klo 19-20

Taso 1 tarkoittaa aloittaessasi kurssin ensimmäiset 4-5 harjoitusta. Lähdemme liikkeelle ihan nollasta ja opettelemme tärkeimpiä paritansseja.

Tasolle 2 siirrytään kun ensimmäinen taso tuntuu olevan hallussa, yleensä siirtyminen tapahtuu kerroilla 5-6. Tässä kohtaa opettajasi voi auttaa, jos et ole varma kumpi ryhmä on sinulle paras. Molemmat tasot kuuluvat kurssiin.

 

 

 

Tällä ympäri vuoden pyörivällä joustavalla kurssilla opit yleiset paritanssit, ns. perustanssit, joita tarvitset erilaisissa juhlissa ja tilaisuuksissa, sekä lavatansseissa ja ravintolatansseissa. Sinun ei tarvitse osata askeltakaan ennen kurssille saapumista, sillä aloitamme ihan alusta. Saat käydä omassa tahdissa ja hyvinkin epäsäännöllisesti. Olet aina ryhmässä, jossa on samantasoisia oppilaita, eikä kotona tarvitse harjoitella, sillä kertaamme aina kaiken edellisellä kerralla opitun. Aloitamme helpommista ja tärkeimmistä tansseista ja pikkuhiljaa mukaan tulee lisää kuvioita ja uusia tansseja. Voit itse päättää milloin tulet, eikä tarvitse etukäteen ilmoittautua, aina mahtuu mukaan. Kurssi ei ole suoraan sidottu käyntimäärään, vaan meillä on oppimistakuu, eli kurssille tullessa on tärkeintä oppia vaikka vaatisi useammankin käyntikerran. 10 kerran kurssikortti on voimassa 7 kuukautta ostopäivästä. Harjoittelemme muutamaa tanssia illassa, joita kertailemme ja vähitellen tulee uutta asiaa mukaan. Aloitamme Tasossa 1 helpoimmista tansseista, ja kun ne ovat hallussa, siirrytään Tasoon 2 saamaan lisää haastetta. Tälle paritanssikurssille voit tulla oman parin kanssa tai ilman paria. Jos tulet omasi kanssa, tanssit kurssilla aina vain omasi kanssa. Maksu tapahtuu paikanpäällä käteisellä(tanssisalissa ei ole pk-laitetta) tai etukäteen tilille FI60 5724 1120 0770 88 ja kuitin kanssa mukaan tunnille. Vaatetuksena normaalit vaatteet(ei jumppa-asuja) ja puhtaat sukat (tai säämiskäpohjaiset tanssikengät). Kurssilla pääopettajana toimii Clara Blomqvist.

·         Valssi

·         Foksi

·         Rock-jive (bugg)

·         Tango

·         Fusku

·         Hidas valssi

·         Rumba