Häävalssikurssi 2022

Yksityistunneilla voitte hioa häävalssinne mahdollisimman kauniiksi, teille sopivaksi musiikinkin, taitonne ja toivomuksenne huomioiden. Tunnilla voidaan myös suunnitella ja harjoitella “häätanssiesitys”. Lähtökohtana voi olla joko jokin yhteinen kappale tai jokin tanssi. Opettaja osaa neuvoa vaikka, ette itsekään tietäisi vielä ennen ensimmäistä tuntia mitä haluatte, tansseja ja ideoita on loputtomasti! Yleisimmin hääparit ottavat häävalssia varten 2-3 yksityistuntia ja häätanssiin 2-5 tuntia, joten se ei vaadi mahdottomia uhrauksia. Yhden 60 minuuttisen yksityistunnin hinta on 100€/parilta. Yksityistunteja saa myös 30 minuuttisina, mutta suositus on vähintään yksi 60 minuuttinen kun harjoitellaan tanssia häitä varten. Yleisimmin koreografiat kuuluvat tunnin hintaan. Yksityistunnit varataan helpoiten puhelimitse(tai tekstaria), sähköposti ei pysy ajanvarausten tasalla.

Häävalssikurssi 2022 sopii kaikille, jotka haluavat oppia häävalssia. Häävalssin askeleet ovat helpot; oikealla eteen, vasen viereen, oikea paikalla. Ja sama taaksepäin, eli vasen taakse, oikea viereen ja vasen paikalla. Kuitenkin vaikka askeleet sujuisivat, voi häävalssi olla sen näköistä, että itseä ja vieraitakin hävettää! Tällä yhden kerran kurssillamme harjoittelemme ihan nollasta häävalssia, joka toimii erilaisten pukujen ja kaikkien suomalaisten häävalssimusiikkien kanssa. Puhumme myös musiikista ja harjoittelemme häävalssiin liittyvät etikettiasiat. Häävalssikurssit kesällä maanantaisin klo 18-18.45Tämän yhden illan kurssin hinta parilta on 35€.

Kurssipäivät: 3.8, 10.8, 17.8, 24.8 ja 31.8.

Kurssi maksetaan etukäteen tilille FI60 5724 1120 0770 88, paikan päällä maksettaessa käy myös liikuntasetelit ja käteinen(tanssisalissa ei ole pankkikorttilaitetta) Rajaamme osallistujamäärää korona-tilanteen vuoksi ja siksi Kurssille tarvitaan sitova ilmoittautuminen tekstarilla 050-3038800. Kurssille ovat tervetulleet mukaan myös vanhemmat, bestman ja kaaso, siskot ja veljet ja muut häävieraat pappia ja kuokkavieraita unohtamatta!

Tiedustelut ja ajanvaraus

Clara B. 050-303 8800

Järjestämme myös Polttariporukoille hauskoja omia tanssihetkiä salissamme.

Kysy lisää tanssikoulu@tanssikoulublomqvist.fi tai 050-303 88 00/Clara

Häävalssi, häätanssi tai montakin tanssia, autamme teitä musiikin valinnassa, häihin kuuluvissa tanssietikettiasioissa, sekä tanssien valinnassa ja opettelussa.Vaihtoehtoina Häävalssin harjoitteluun koulussamme ovat Häävalssikurssi(vain kesällä), yksityistunnit sekä pitkä paritanssikurssi. Jos ette pääse paikalle, tai haluatte antaa vanhemmille ja bestmanille tai kaasolle varmemman olon tanssilattialla, voi valssia harjoitella myös omassa olohuoneessa selkeältä opetusdvd:ltämme kotona, hinta 25€