Kadettien paritanssikurssi

Suomen seuratanssinopettajain liitto suosittelee 12.3.2020 alkaen kaikkien tanssikurssien ja tanssitapahtumien perumista ainakin seuraavalta kahdelta viikolta, mahdollisesti pidempään riippuen korona-virus tilanteesta.

Kurssilla harjoitellaan yleisimpien paritanssien, ns. perustanssien, lisäksi vanhoja tansseja, jotka kuuluvat kadettien koulutukseen. Lähtötaso on ihan nollasta, joten sinun ei tarvitse osata tanssia ennen tätä. Läpi kurssin huomioimme myös kauniit käytöstavat. Kurssilla neitosten on huomioitava, että kadetit ovat uniformuissaan, joten siisti pukeutuminen on suotavaa myös naisilta. Suosittelemme vaatteita, joissa voisit mennä työhaastatteluun, ei siis iltapukuja, mutta ei myöskään jumppapukuja. Kengät sellaiset, joissa pysyy pystyssä ja pystyy tanssimaan, korkeimpia korkkareita emme suosittele tanssijalkineiksi, eli ballerinat, kävelykengät yms..

Hinta on 45€/5 harjoitusta. Kurssille ilmoittaudutaan sähköpostiin laittamalla nimi, puhelinnumero ja kuitti kurssimaksusta tilille FI60 5724 1120 0770 88, viestiin ryhmä 1 (klo 18-19.30) tai Ryhmä 2 (klo 20-21.30). Huomioimme vain maksetut ilmoittautumiset. Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Voit osallistua kurssille vaikket pääsisi joka harjoitukseen paikalle.

Kurssilla opettajana toimii Dipl.tanssinopettaja Clara Blomqvist