Kadettien paritanssikurssi

Ilmoittautuminen seuraavalle kurssille aukeaa joulukuussa 2019.

Kadettien tanssikurssi järjestetään kerran vuodessa helmi-maaliskuussa.

 

Kurssilla harjoitellaan yleisimpien paritanssien, ns. perustanssien, lisäksi vanhoja tansseja, jotka kuuluvat kadettien koulutukseen. Lähtötaso on ihan nollasta, joten sinun ei tarvitse osata tanssia ennen tätä. Läpi kurssin huomioimme myös kauniit käytöstavat. Kurssilla neitosten on huomioitava, että kadetit ovat uniformuissaan, joten siisti pukeutuminen on suotavaa myös naisilta. Suosittelemme vaatteita, joissa voisit mennä työhaastatteluun, ei siis iltapukuja, mutta ei myöskään jumppapukuja. Kengät sellaiset, joissa pysyy pystyssä ja pystyy tanssimaan, korkeimpia korkkareita emme suosittele tanssijalkineiksi, eli ballerinat, kävelykengät yms.. Hinta kurssille on 45€/5 harjoitusta(ei erillistä narikkamaksua). Kurssille ilmoittaudutaan sähköpostiin laittamalla nimi, puhelinnumero ja kuitti kurssimaksusta tilille FI60 5724 1120 0770 88, viestiin “kadettikurssi”. Pyrimme ensin täyttämään ryhmän 1 eli klo 18 ja sen jälkeen ryhmän 2, eli klo 20. Huomioimme vain maksetut ilmoittautumiset. Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Voit osallistua kurssille vaikket pääsisi joka harjoitukseen paikalle.

Kurssilla opettajana toimii Dipl.tanssinopettaja Clara Blomqvist

Olethan ajoissa paikalla, niin että tunnit pääsevät alkamaan oikeaan aikaan. Ovet aukeavat puoli tuntia ennen tuntien alkua. Ryhmäsi näet ilmoittautumisesi vahvistusviestistä.
Et tarvitse kuittia maksusta mukaan, nimesi on listassa. Kun tulet paikalle, vie takkisi naulakkoon ja tule hakemaan kurssikorttisi eteisaulasta. Kurssikorttia näyttämällä pääset jatkossa tunneille.
Toivomme mahdollisimman monen tytön jäävän myös ryhmään 2, jossa tällä hetkellä on vajetta neitosista. Ryhmien välissä on puolen tunnin tauko, varaudu pieneen evääseen! Huomaathan osoitteen Iso Roobertinkatu 14, Astoria-sali. Oma koulumme sijaitsee samalla kadulla, mutta emme siis ole siellä. Muistathan, että kurssin yhteydessä kaikkeen kuvaamiseen tarvitset luvan!

Kurssillamme toimii parinvaihto. Vaikka pyrimme ottamaan saman määrän naisia kuin miehiä, ei noin isoissa ryhmäkoissa ole koskaan ihan tasaparit. Jos joudut hetken olemaan ilman paria, älä hätäänny. Harjoittele aina askeleita ilman paria, niin osaat ne heti kun sinulle tulee siihen pari.