Lahjakortit

Mitä keksiä lahjaksi aikuiselle jolla on jo kaikkea? Vaimolle, 50-vuotislahjaksi, häälahjaksi, häiden kiitoslahjaksi vanhemmille tai vaikka bestmanille ja kaasolle? Omalle kullalle tai parhaalle ystävälle? Eläkelahjaksi tai kihlaparille?

Lahjakortista tanssikouluumme on saajalle pitkään iloa!

Suosittuja Lahjakorttivaihtoehtoja ovat

Paritanssikurssi yhdelle/110€  tai parille 200€  sis. 10 harjoitusta (perustansseja aloittelijoille)

Yksityistuntipaketit 3x 30 min 150€, 5x 30 min 250€  , yksityistunnilla voit valita mitä tansseja harjoitellaan. Yksityistunteja saa lahjakorttiin juuri valitsemanne määrän.

Tanssinopettelu on hauskaa ja tanssitaitoa tarvitsee aina! Suosittelemme lahjakorteiksi pitkiä tanssikurssejamme sekä yksityistuntipaketteja, sekä niiden yhdistelmiä. Lahjakortit molemmissa tapauksissa sopivat sekä pareille, että yksin tuleville. Kysy rohkeasti lisää erilaisista vaihtoehdoista, keksitään yhdessä sopivin juuri sinun tarkoitukseesi.

Myös lahjakortti tanssitunneille+DVD on suosittu idea! Silloin pääsee jo vaikka heti lahjan avattua harjoittelemaan omassa olohuoneessa. Jatkossa DVD toimii opetuksen ohessa hyvänä muistinvirkistysapuvälineenä.

Lahjakortit ja dvd:t voit noutaa tanssisalistamme Helsingin keskustasta(Iso Roba 24) sopimuksen mukaan. Myös itseprintattava sähköpostilla tuleva versio onnistuu! Jos haluat lahjakortin sähköpostitse, laita lahjakortin maksu tilille FI60 5724 1120 0770 88 ja liitä kuitti sähköpostitilaukseesi: clara@tanssikoulublomqvist.fi. Paluupostina saat printattavan lahjakortin.

Lisää puhelimitse (huomaathan että tanssisalissa ei ole pankkikorttilaitetta, lähin automaatti alakerrassa)
Clara B. 050-303 88 00