Kadettien paritanssikurssi

Kadettien tanssikurssi järjestetään kerran vuodessa helmi-maaliskuussa. Vuoden 2018 kurssi on ohi, alkuvuodelle vuoden 2019 ilmoittautuminen aukeaa joulukuussa 2018.

Kurssilla harjoitellaan yleisimpien paritanssien, ns. perustanssien, lisäksi vanhoja tansseja, jotka kuuluvat kadettien koulutukseen. Lähtötaso on ihan nollasta, joten sinun ei tarvitse osata tanssia ennen tätä. Läpi kurssin huomioimme myös kauniit käytöstavat. Kurssilla neitosten on huomioitava, että kadetit ovat uniformuissaan, joten siisti pukeutuminen on suotavaa myös naisilta. Suosittelemme vaatteita, joissa voisit mennä työhaastatteluun, ei siis iltapukuja, mutta ei myöskään jumppapukuja. Kengät sellaiset, joissa pysyy pystyssä ja pystyy tanssimaan, korkeimpia korkkareita emme suosittele tanssijalkineiksi, eli ballerinat, kävelykengät yms..

Kurssilla opettajana toimii Dipl.tanssinopettaja Clara Blomqvist

Kurssille ilmoittautuminen on sitova, eli jos et jostain syystä pääse kurssille niin pyydä kaveriasi tuuraamaan. Otamme kurssille saman määrän tyttöjä kuin kadetteja. Vaikka pyrimme tasamääriin, on silti näin isoissa ryhmissä mahdollista, että sairastumisten vuoksi on epätasaparit. Kurssilla parinvaihto.

050-303 88 00/Clara tai tanssikoulu@tanssikoulublomqvist.fi.