Häävalssikurssi 2018

Häävalssikurssi 2018 sopii kaikille, jotka haluavat oppia häävalssia. Häävalssin askeleet ovat helpot; oikealla eteen, vasen viereen, oikea paikalla. Ja sama taaksepäin, eli vasen taakse, oikea viereen ja vasen paikalla. Kuitenkin vaikka askeleet sujuisivat, voi häävalssi olla sen näköistä, että itseä ja vieraitakin hävettää! Tällä yhden kerran kurssillamme harjoittelemme ihan nollasta häävalssia, joka toimii erilaisten pukujen ja kaikkien suomalaisten häävalssimusiikkien kanssa. Häätanssikurssilla puhumme myös häävalssimusiikista ja harjoittelemme häävalssiin liittyvät etikettiasiat. Häävalssikurssit pyörivät kesäisin toukokuusta elokuuhun, parittomien viikkojen maanantaisin klo 18-18.45. Hinta kurssille on 35€ parilta.

Häävalssikurssille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, vaan tulette suoraan paikan päälle. Kurssimaksu suoritetaan joko etukäteen tilille FI60 5724 1120 0770 88 ja kuitti mukana tunnille, tai paikan päällä käy käteinen ja liikuntasetelit.

Koulumme tarjoaa ympäri vuoden yksityistunteja häävalssia/häätanssia varten. Yksityistunneilla voitte hioa häävalssinne mahdollisimman kauniiksi, teille sopivaksi musiikin, taitonne ja toivomuksenne huomioiden. Tunnilla voidaan myös suunnitella ja harjoitella “häätanssiesitys” tai jokin muu tanssi kuin valssi, huomioiden myös omat tavoitteenne ja taitonne. Hyvin helpoilla ja yksinkertaisillakin jutuilla saadaan aikaiseksi kaunista, vaikkei aikaisempaa tanssikokemusta olisikaan. Yksityistuntien hinnat 50€/30 minuuttia parilta, ja minimimäärä häävalssille/häätanssille on 60 minuuttia. Tästä lisätietoja löytyy kohdasta “hääpareille”.

Soita rohkeasti ja kysy lisää! Clara B. 050-303 88 00